Uitleg hamburgers bakken
Beste Borneanen,
Wat moet er allemaal geregeld worden voor het bakken van Hamburgers, Braadworsten en/of witte pensen.
- 40 witte pensen (zijn automatisch besteld en worden geleverd)
- 20 zwarte pensen (zijn automatisch besteld en worden geleverd)
- 50 hamburgers (zijn automatisch besteld en worden geleverd)
- gesneden ajuin (O’Cool) - 60 piccolo’s en 50 pistolets
- eerst eens bellen naar Wim Verstraeten (0495/51.28.61) om te zien wat hij besteld heeft (Perremans - tel : 015/61.15.32)
- Servetten (O’Cool) - Sauzen (O’Cool)
De week voor het bakken gaat ge best is kijken in de keuken van de kantine wat er nog in de frigo en de vriezer staat van de vorige keer en wat nog goed is voor consumptie.
De hamburgers en de pensen worden automatisch besteld en geleverd, Eppegem regelt zelf de betaling er van met de beenhouwer.
- Om 14u30 worden we daar verwacht en bakken normaal tot 18u30, indien er geen volk meer komt eerst Wim Verstraeten er bij roepen voor je stopt.
- De kas staat in de kantine klaar en het bakgerief en de bakplaat ligt in de keuken in een kast, Hugo (Kunstparadijs) weet dat liggen.
- Normaal zet Wim Verstraeten het vuur klaar in de kraamwagen naast de kantine.
- Na het bakken moet alles afgewassen en terug in de keuken gelegd worden.
- De Prijs voor een Hamburger en pensen is 2,5€.
- De onkosten mogen uit de kas genomen worden en de betalingsbewijzen er in gelegd voor FC Eppegem.
Indien er dan nog vragen zijn, bel dan Kevin Schutijser op 0477/45.76.58